InnovaSON ECLIPSE GT SoundPAD

Az InnovaSON ECLIPSE GT új SZINHÁZI Szolgáltatással!

A  M.A.R.S(Multitrack Audio Recording System)  keverőbe integrált 64 sávos rögzítő eddigi két különleges  "VSC" (virtuális soundcheck) és a kifejezetten színházi célokat szolgáló "Broadway" élő/rögzített ének sávok produkció közben, azonnali cseréjét segítő szolgáltatás után itt a

"SoundPad".

Ez a plug-in az érintőképernyő segítségével működésbe hozza a lejátszási funkciókat az Eclipse GT keverőpult M.A.R.S. többsávos HD-n.

InnovaSON-SoundPad-live.jpg  InnovaSON-Eclipse-GT-1.jpg  SoundPad-Front.jpg

A SoundPad a 64 audio sávot több különböző méretű több sávos bejátszóvá alakítja mely bejátszók így maximum 8 sávos fájlok bejátszására képesek. Tehát akár lehet 64 mono vagy 32 sztereó illetve akár 8db 8 sávos multiplayer egy időben.

Természetesen ezeket a playereket különböző időben indíthatjuk az érintőképernyővel, vagy billentyűzet segítségével, vagy MIDI-n keresztűl de akár a keverőasztal fadereivel vagy azokkal a MUTE gombokkal, ahova a bejátszó audio jelei megérkeznek.

Egyes hangfájlokhoz rendelhetünk különböző szolgáltatásokat, mivel ezek a SoundPad segítségével szerkeszthetők pld. (start, stop, fader in/out, szűrők, stb). Az is lehetséges, hogy exportáljuk a SoundPad projektet és importáljuk egy másik M.A.R.S.-ba vagy MT128 soksávos rögzítőbe.

A SoundPad modulban play listet hozhatunk létre, amely lehetővé tesz számos lejátszási sorrendet. A sorba rendezett audio fájlok (pld. wav, MP3, MP2, ABA), automatikusan összefűződnek. Minden fájl tartalmazhat mono-t vagy 8 csatornás zeneművet, beszédet vagy speciális effektusokat. Projektenként be lehet állítani akár négy lejátszási listát és minden egyes lejátszási lista tartalmazhat 256 audio fájl-t.

SoundPad-et elsősorban színházi alkalmazásokhoz optimalizálták, ahol speciális effekteket, különböző hangogat kell manuálisan vagy automatikusan indítani/megállítani az előadások alatt. Ezáltal egyaránt alkalmas automatizált show-műsorok lebonyolítására, vagy akár biztonsági üzenetek bejátszására is.

Az InnovaSON Eclipse GT a M.A.R.S. integrált többsávos recorder/player-en keresztül egyedülálló színházi alkalmazást tesz lehetővé egy eszközön belül. A rendkívüli erőforrás lehetővé teszi a keverést akár 104 bemeneten egyszerre, 48 mix busz irányába és 320 bemenetet kezel több digitális box irányából.

Az innovaSON termékekről bővebb információ:

http://www.innovason.com/

A plug-in termékekről bővebb információ:

http://vb-audio.pagesperso-orange.fr/

Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében. Részleteket "Adatvédelmi irányelvek" oldalunkon talál.Megértettem és elfogadom