Audio Spotlight by Holosonics

AUDIO Spotlight a Microsound Kft. forgalmazásában 

Touchless.jpgAz emberek mindenhol egyre óvatosabbak azokkal a tárgyakkal kapcsolatban, amelyekkel mindennapi életük során érintkeznek, és ennek eredményeként az „érintésmentes technológia” most fontosabb, mint valaha. A Holosonics Audio Spotlight SoundBeam® technológiája több mint két évtizede érintésmentes, irányított hangzást biztosít az irányított hangalkalmazások széles területén világszerte. Nyilvános helyeken mindenhol az intézményvezetők, a múzeumi kurátorok, a kórházi adminisztrátorok és más ingatlankezelők szembesülnek azzal a jelentős kihívással, hogy lecseréljék az elöregedett, baktériumokkal szennyezett eszközöket, amelyeket az emberek ezekben a környezetekben használnak. 2020-ban új valósággá vált a fertőzés súlyos és/vagy halálos terjesztésének lehetősége. Az Audio Spotlight hangsugárzó technológia biztonságos, higiénikus és érintésmentes interaktív audio megoldást kínál múzeumi kiállításokhoz, kórházi szobákhoz, könyvtárakhoz, repülőterekhez, kiskereskedelmi üzletekhez, látogatóközpontokhoz és kioszkokhoz. Az érintésmentes hangsugárzó készülékünk Bluetooth és mozgásérzékelő opciókkal kiküszöböli annak szükségességét, hogy a nyilvános helyeken olyan kontak eszközöket használjanak, mint a fejhallgatók, kézi beszélők vagy lehallgató pálcák, amelyeket más felhasználók többször is kezeltek.

Például a múzeumokban a régebbi technológiákat, például a fejhallgatókat és a kézi beszélőket gyakran többen, esetenként több százan vagy még többen használják egyetlen nap leforgása alatt. Az ilyen eszközök antibakteriális vagy vírusellenes termékekkel történő egyszerű tisztítása nem garantálja, hogy a cikk megfelelően fertőtlenítésben részesült. 

„Sok olyan cikket és jelentést láttunk az interneten, amelyek rávilágítanak a hagyományos gyakorlati eszközök, például fejhallgatók használatának egészségtelenségére a múzeumokban és más nyilvános helyszíneken történő audiotúrák során” – mondta Dr. F. Joseph Pompei, a Holosonics alapítója és vezérigazgatója. „Az emberek meglepődhetnek, amikor megtudják, hogy a fejhallgató-párnákban használt hab olyan, mint egy szivacs, amely felszívja a test nedvességét, és lehetővé teszi a bőrsejtek, biológiai anyagok, baktériumok, baktériumok és vírusok átvitelét, amelyek potenciálisan egyik felhasználóról a másikra terjedhetnek. Az Audio Spotlight érintésmentes és higiénikus irányhangzása sokkal biztonságosabb alternatíva az olyan praktikus eszközökhöz képest, mint a fejhallgatók.”     

Ennek eredményeként az olyan vállalkozások, mint a múzeumok, kiállítóterek, minden eddiginél jobban keresik a módját, hogy csillapítsák a lakosság félelmeit és kiküszöböljék az érintkezéssel járó kockázatot és érintésmentes hanginformációt biztosítanak. 2000 óta  Audio Spotlight  rendszerek ezrei kerültek telepítésre a legkülönfélébb alkalmazásokban szerte a világon, hiszen cégek százai választották ezt az egyedülálló, szabadalmaztatott, érintésmentes technológiát, hogy kiváló minőségű, precízen szabályozott hangzást biztosítsanak a csend megőrzése mellett.

múzeumi kiállításokon való használathoz a rugalmas, érintés nélküli Audio Spotlight irányított hangszóró hatékony eszköz, amely elszigetelt, magával ragadó hangzást biztosít privát hallgatási élményben, miközben a környező területet csendesen, tisztán és biztonságosan tartja.

Ha többet szeretne megtudni azokról a felhasználókról akik az Audio Spotlight technológiát alkalmazzák az érintés nélküli irányított hangok megoldására, kattintson az alábbi linkre:

https://www.holosonics.com/applications

Holosonics-tipusok.jpg

 


Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében. Részleteket "Adatvédelmi irányelvek" oldalunkon talál.Megértettem és elfogadom