MicroSound
Nyitóoldal Hírek MicroSound hírlevél Kapcsolat

Soundcraft Vi + Shure ULXD

Nem sokkal a 2015-ös Pro Light & Sound kiállítás előtt egy új együttműködési megállapodás köttetett két legendás gyártó között: Bizonyos Shure vezeték nélküli mikrofonrendszerek mostantól kompatibilisek a Soundcraft Vi széria WM2 pluginnal, tehát ezen rendszerek paraméterei is behívhatók, monitorozhatók és vezérelhetők az Input szekción keresztül. Az első hivatalos rendszer demó a Messe 8.0-ás termében volt látható, ahol is a szintén debütáló Soundcraft Vi5000 és Vi7000 pultok egy-egy Shure ULX-D és QLX-D digitális vezeték nélküli rendszerrel voltak összekötve.

A WM2 integráció kibővítésével így mostantól nemcsak AKG rendszerek (DMS700, DMS700V2, WMS4500 és DMS800) figyelhetők távolról. Az integráció révén a rendszer automatikusan felismeri a hálózathoz csatlakoztatott Shure egységeket, melyek a HiQnet patch képernyőn bármely bemeneti csatornához hozzárendelhetők. A legfontosabb paraméterek egyetlen érintésre megjelennek a kiválasztott csatorna Input szekciójában: RF és audio jelszintek, vevő gain vezérlés, trimmelés vezetékes mikrofon esetében. Ráadásul a hátralévő elem élettartamot is ellenőrizhetjük, a Shure újratölth ető akkumulátorait, és a standard AA alkáli elemeket is felismeri a rendszer.

„Nagyon örülünk, hogy együtt működhetünk a Soundcraft-tal, és mostantól a Shure vezeték nélküli rendszerei is elérhetők távolról a Vi keverőkön keresztül” – mondta a Shure elnöke és vezérigazgatója, Sandy LaMantia. „Az alapvető vezeték nélküli funkciók elérése a keverőpulton keresztül ösztönzőleg hat a felhasználói bizalomra, és a még kifinom ultabb integráció révén tovább növeli mindkét rendszer értékét”

Dave McKinney a Soundcraft/Studer vezérigazgatója és alelnöke megjegyezte: „ A Soundcraft Vi konzolok abszolút a felhasználói igényeknek megfelelő jellemvonásokkal és technológiai újításokkal vannak felvértezve, így a Shure-ral történő együttműködés -  melynek köszönhetően ezen rendszerek adatait is automatikusan felismeri a rendszer – tovább finomítja a felhasználói munkafolyamatokat, azt amiért mindig is keményen dolgoztunk.”

Az ULX-D és QLX-D a két legújabb digitális vezeték nélküli Shure széria. Mindkettő Ethernet csatlakozás révén juttatja el a szükséges adatokat a Vi keverőpultokba. Az ULX-D Dual és Quattro szettek Dante digitális hálózati protokollal is rendelkeznek. A Vi5000 és Vi7000 mellett a következő szoftverfrissítéssel a Vi1 és Vi3000 pultok is megkapják a Shure kompatibilitást.

A felhasználói munkafolyamat továbbfejlesztésével mely egyben a kényelem megnövelésével is jár, A Soundcraft és a Shure egyaránt jelzi hogy a technológia, az innováció és az együttműködés révén továbbra  is a folyamatos felhasználói élmény javításának elkötekezettjei.A Soundcraft és Shure termékeiről bővebb információ:

http://www.soundcraft.com
http://www.shure.com

AKG CBL 201/301

AKG CBL 201/301

Új határfelület mikrofonok az AKG-tól. Jelenleg a CBL mikrofon sorozat  két verziója kapható. Az AKG CBL-201 (180 fokos) kardioid...

JBL VTX A8 line array system

JBL VTX A8 line array system

HARMAN Professional bejelentette, hogy a JBL új dupla 8" kisméretű kompakt Line Array hangfallal bővíti a line array palettáját JBL VTX A8 néven,...

AKG C-314

AKG C-314

Az AKG C-314 duplamembrános mikrofonja kifejezetten házistúdiók professzionális felvételeihez készült, mellyel az otthoni munkák...

Lap tetejéreAz oldal tetejére

Kunigunda-39.png

 H-1037 Budapest Kunigunda útja 39.  Tel./Fax.: +36 (1) 215-55- 80  microsound@microsound.hu

 

Kapcsolat
Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében. Részleteket "Adatvédelmi irányelvek" oldalunkon talál.Megértettem és elfogadom