MicroSound
Nyitóoldal Hírek MicroSound hírlevél Kapcsolat

JBL VTX A8 line array system

HARMAN Professional bejelentette, hogy a JBL új dupla 8" kisméretű kompakt Line Array hangfallal bővíti a line array palettáját JBL VTX A8 néven, továbbá hozzá illeszthető új szimpla 18" SUB hangfal is megjelenik (VTX B18)

További részletek a HARMAN Professional Solutions-tól (https://pro.harman.com)

A VTX A8 egyesíti az A12 legújabb generációs magasfrekvenciás akusztikai megoldását a 8" hangszóró által biztosított kompakt mérettel, így maximalizálva kis méretben a teljesítményt/hatásfokot. Az új kompakt hangsugárzó kemelkedő hangnyomása mellett rendkívüli, 110 fokos vízszintes lefedettséget kínál.

JBL-A8.jpg

A mélytartományra is gondoltak és új SUB (VTX B18) került bemutatásra, melyhez speciális hatásfokkal rendelkező hangszóró is készült (JBL 2288, 18"). 

JBL Professional kompakt és könnyű mélysugárzója, ebben a méretben szokatlan 30Hz alatti tartományt is képes megfelelő teljesítménnyel lesugározni a maradéktalan hangélmény. érdekében.

JBL-B18.jpg

A VTX A8 hangszórót és a B18 mélysugárzót a rental illetve szolgáltató cégeknek, koncerttermeknek, színházaknak, valamint a nagyobb VTX rendszerek front fill, out fill kiegészítésére szántuk. (Nyilatkozta George Georgallis, a Harman Pro Solutions és Tour Audio Manager)

http://www.jblpro.com/www/products/tour-sound/vtx-a-series

AKG CBL 201/301

AKG CBL 201/301

Új határfelület mikrofonok az AKG-tól. Jelenleg a CBL mikrofon sorozat  két verziója kapható. Az AKG CBL-201 (180 fokos) kardioid...

AKG C-314

AKG C-314

Az AKG C-314 duplamembrános mikrofonja kifejezetten házistúdiók professzionális felvételeihez készült, mellyel az otthoni munkák...

Soundcraft Vi + Shure ULXD

Soundcraft Vi + Shure ULXD

Nem sokkal a 2015-ös Pro Light & Sound kiállítás előtt egy új együttműködési megállapodás köttetett két...

Lap tetejéreAz oldal tetejére

Kunigunda-39.png

 H-1037 Budapest Kunigunda útja 39.  Tel./Fax.: +36 (1) 215-55- 80  microsound@microsound.hu

 

Kapcsolat
Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében. Részleteket "Adatvédelmi irányelvek" oldalunkon talál.Megértettem és elfogadom